Activiteiten bij De Surfschool

Tijdens de surfcamps maken we optimaal gebruik van de zee, de duinen en het strand!

How To Write A Good Application Essay 7 Band

go to link We hebben alle ruimte in Hoek van Holland om te surfen ,bodyboarden en alle andere wateractiviteiten op een veilige manier te beoefenen.

Naast de zee hebben we natuurlijk ook nog een groot strand waar we heerlijk kunnen powerkiten, voetballen of volleyballen...alles mag en niets moet!

click here Naast de surfschool liggen de duinen welke we gebruiken om vanaf te glijden met de snowboards. Want de duinen zijn stijl genoeg om een spannende afdaling te maken.

follow Als jij er klaar voor bent dan kun je op een dag dus surfen, skaten en snowboarden

schoolklas surfles strand

How To Write A Essay For High School Application Om van alle activiteiten te kunnen genieten is het heel belangrijk dat je goed bent voorbereid.

enter site Desurfschool heeft voor jullie de juiste wetsuits (surfpakken) , surfboards, bodyboards etc.. Wat je zelf moet meenemen is:

b reserveren