Bodyboarden

Bodyboarden is een vorm van surfen die iedereen snel kan leren. Je gebruikt bij deze sport een speciaal kort en breed board. Bodyboarden is stukken makkelijker dan surfen en is ook veiliger bij hogere golven! Bodyboarden is dan ook een gewilde activiteit op kinderfeestjes. De perfecte eerste stap om kennis te maken met surfen! Als de kinderen het bodyboarden onder de knie hebben, maken ze de overstap naar een surfboard.

Wat leer je:

source
  • De regels om veilig te kunnen bodyboarden en surfen
  • De technieken van het bodyboarden
  • Je board onder controle houden
  • Golven pakken
  • Lange ritten maken

bodyboarden op surfcamp bij De Surfschool in Hoek van Holland

Hoe werkt het: De kinderen worden op basis van leeftijd en ervaring ingedeeld in groepjes. Na de instructies gaan ze onder begeleiding van professionele instructeurs het water in. Hierbij wordt veel aandacht besteed aan veiligheid in het water. En de ouders / begeleiders mogen natuurlijk ook meedoen.

Help With Writing College Application Essays Lesson Plans Bij de prijs inbegrepen is:

• surfboard
  • wetsuit
  • instructeur
  • surfkrant

Om van alle activiteiten te kunnen genieten is het heel belangrijk dat je goed bent voorbereid.

Desurfschool heeft voor jullie de juiste wetsuits (surfpakken) , surfboards, bodyboards etc.. Wat je zelf moet meenemen is:

b reserveren