surfcamps.nl, Inc., klick hier voor home.

Speciaal surfprogramma voor scholen

source url Voor basisscholen en middelbare scholen uit de regio organiseert Desurfschool een geheel verzorgde, leuke, recreatieve en sportieve schooldag aan het strand van Hoek van Holland.

see url

Onze dagen voor het onderwijs zijn een ideale manier om kinderen en jongeren met het strand en de zee in aanraking te laten komen. Zo kunnen er sportdagen worden georganiseerd, themalessen worden gegeven of educatieve workshops worden verzorgd.

source url

follow url Scholen uit de buurt zoals Naaldwijk, s Gravenzande , De Lier kunnen op de fiets komen. Voor scholen uit Delft, Rotterdam , Den Haag hebben wij goede contacten met busmaatschapijen.

source site Ook bestaat er voor Rotterdam de mogelijkheid om bij fondsen te kijken naar gratis vervoer naar desurfschool.nl , uiteraard kunnen wij u hierbij helpen.

http://truckingjobsatlanta.com/instant-homework-help-online/ Voor scholen geldt dat er in de meeste gevallen een subsidie is aan te vragen bij en toe te kennen door de gemeente ter ondersteuning van de kosten. We geven hierover graag advies.

see volleybal school

b reserveren