Stand-Up Paddleboarden (SUP)

Stand up Paddleboarden is misschien wel de nieuwste sensatie op het gebied van watersporten. Bij Paddleboarden (ook wel Suppen genoemd) sta je rechtop op een lang breed board en stuur je met een lange paddle. Vooral op dagen met weinig wind en kleine golfjes kun je snel leuke ritjes maken op een sup!

Stand Up Paddleboarden is een sport voor jong en oud en iedereen kan het leren. We hebben een uitgebreide collectie Softtop boards waardoor het een van de veiligste surfsporten voor kinderen is. Daarnaast kun je bij ons ook boards en paddles huren.

follow site

go Met een supboard peddel je eenvoudig in zelfs de kleinste golven, waardoor het een goed alternatief is op dagen zonder al te hoge golven. Voor de gevorderde surfer is het ook mogelijk om serieuze golven te pakken, maar dat is in de regel slechts voor fysiek sterkere surfers weggelegd.

follow link

go site priveles stand-up paddleboarden

Om van alle activiteiten te kunnen genieten is het heel belangrijk dat je goed bent voorbereid.

enter site Desurfschool heeft voor jullie de juiste wetsuits (surfpakken) , surfboards, bodyboards etc.. Wat je zelf moet meenemen is:

get link b reserveren