surfcamps.nl, Inc., klick hier voor home.

Surfen in Hoek van Holland

follow link Leer surfen bij De Surfschool in Hoek van Holland. Ontspannen, duidelijke uitleg en in je eigen tempo. Onze instructeurs passen zich op jouw niveau aan. In een les van 2,5 uur brengen we je de basis bij. Ook gevorderde surfers kunnen bij ons terecht om hun technieken te verbeteren.

Golfsurfen, de eerste boardsport

Surfen is de moeder van alle boardsports. Van een heilig Hawaïaans ritueel is het wereldwijd uitgegroeid tot een van de populairste watersporten. Het gevoel dat je krijgt als je over het water glijdt is onbeschrijfelijk en zorgt ervoor dat je alleen maar meer golven wilt pakken.

follow link Surfen ontstaan in Hawaii

follow

go to site Onze surfcamps en arrangementen in Hoek van Holland zijn voor zowel beginners als gevorderden. Natuurlijk gaan we gezellig met z’n allen het water in, maar de instructeurs passen zich aan jouw eigen niveau aan. Door meerdere dagen intensief te trainen krijg je de basis veel sneller onder de knie of maak je eindelijk die perfecte bottom turn. Ook voor verenigingen, vrijgezellenparty’s en bedrijfsdagen stellen we programma’s op maat samen!

follow link

go here Hawaii jaren 60

Zelf meenemen

see Om van alle activiteiten te kunnen genieten is het heel belangrijk dat je goed bent voorbereid.

follow Desurfschool heeft voor jullie de juiste wetsuits (surfpakken) , surfboards, bodyboards etc.. Wat je zelf moet meenemen is:

    • Handdoek
    • Zwemkleding, onder de wetsuits kun je het beste alleen strakke zwemkleding dragen
    • Schoenen, voor skateboarden en struinen door de duinen
    • Zonnebril, petje, zonnebrand. Dit is handig voor powerkiten en alle andere beachsports
    • Telefoonnummers van je ouders/verzorgers

get link b reserveren